Miért nálunk1
Kicsi, családbarát szlovák cég vagyunk, amely az ökológián, 100% biztonságon és termékeink minősége a következetes manuális gyártáson alapul. Mindent megteszünk az Ön és a gyermeke számára.
2
Jelenleg közel tíz éves tapasztalattal rendelkezünk az anyagpelenkák gyártásában és forgalmazásában. Vigyázunk a legszigorúbb biztonsági és környezetvédelmi előírásokra, és tapasztalt, képzett személyzetet alkalmazunk. Minden kínált termékünk áthaladt a szakképzett varrónők kezén és ellenőrző teszteken, hitelesített és főleg a természetes anyagokból, mint a bambusz, biopamut, gyapjú és kender.
3
Ennek ellenére a mi ruhadarabjaink rendkívül kedvező áron kaphatók.
Legmagasabb értékünk a gyermekek egészsége és elégedettsége.
4
A Bambi Roxy termékekhez 3 év garanciális időtartamot kínálunk. Annyira bízunk termékeink minőségében, hogy ezt meg merjük tenni. Ha tépőzárkopás, szétjött varrás vagy hasonló történik, ha technikailag lehetséges és elősegíti a biztonságos működést, kijavítjuk a terméket ingyenesen és visszafizetjük a szállítási költséget is.
5
Folyamatosan dolgozunk a termékeink javításán és az új formatervezési minták készítésén. Éppen ezért az Ön véleménye, észrevételei és a pelenka használatával kapcsolatos tapasztalatai segíthetnek nekünk.

MÁRKÁINK

KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK
  • G-SERVIS, s.r.o.
  • Na vyhliadke 11, 080 05 Prešov
  • Tel.: +3613237733
  • info@anyag-pelenkak.hu