Kik vagyunk


Kicsi cég vagyunk. 2011 óta kínálunk pelenkákat magas színvonalú európai, és valamilyen fajta amerikai anyagokból a szlovák és az európai piacokon. Mindig nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére, ökológiájára és innovációjára. Ez idő alatt építettük és folyamatosan bővítjük funkcionális elosztóhálózatunkat, és sikeresen igyekszünk versenyre kelni az ilyen típusú külföldi gyártókkal.2008
A bambusz viszkóz és a pamut keverékéből újdonságot találunk ki - muszlin térben készült pelenkák, amelyek megkülönböztető súlya, extrém finomsága és nagy vízfelvétele kiemelkedő. A KIKKO BMB márkájú pelenkák elárasztják a cseh és a szlovák piacot. A KIKKO BMB pelenkákat kezdetben 70 x 70 méretben kínálják 3 pasztell színben. Sikeresen bemutatunk új pelenkákat a nemzetközi textil-vásárokon.
2009
A KIKKO BMB bambusz pelenkákat nem fehérített szalvétával, 90 x 100 KIKKO BMB törölközővel és 30 x 30 KIKKO BMB világosabb törlőkendővel bővítik. Új KIKKO ECO termékcsaláddal érkezünk. Az első zászlóshajó a gyermekjátékok és a KIKKO ECO, amely egy kukoricakeményítő alapú biopolimerből készült. A forradalmi újdonság a cseh piacon robbanásszerűen indul. A KIKKO BMB bambusz pelenkák mellett a DM Drogeriemarkt szerves kémikusok hálózata is szerepel a választékban. Első alkalommal bemutatjuk a termékeinket a legnagyobb európai vásáron, Kind und Jugenden címen Kölnben.
2010
Szlovákiában a KIKKO BMB bambusz pelenka a DM Drogeriemarkt szerves kémiai hálózat kínálatává válik. Az új KIKKO ECO bébiételek teljes kifejlesztése és első gyártása is kezdetét veszi. Az étel ismét szerves biopolimerből készül, amely kukoricakeményítőre épül. Az ételek dobozain a rajzokat a híres cseh művész, Vendula Hegerová készítette nekünk. Természetesen ökológiai színek használatával.
2011
Elkezdünk együttműködni az eldobható szerves komposztálható baba pelenka gyártójával. Kizárólagossági szerződést kötünk a pelenkák elosztása és a szerves biopolimer pelenkák szétválasztása terén az INGEO Európával. A KIKKO ECO név alatt kezdjük el működésünket a Cseh Köztársaságban. A pamut négyzetpelenka új típusait kezdjük forgalmazni, amelyet Vendula Hegerová hoz létre nekünk.
Az KIKKO ECO eldobható pelenkákat, egy sor bambusz pelenkát, betéteket és KIKKO BMB törlőkendőket sikeresen bemutattuk Európa legnagyobb vásárán, a Kind und Jugenden Kölnben. A termékre nagy az érdeklődés, és tekintettel arra, hogy a KIKKO márka regisztrálva csak a Cseh Köztársaságban van és a regisztráció más országokban nehéz lenne, úgy döntöttünk, hogy bővítsük az európai piacokon az eredeti márka rebrandját. Regisztráljuk az európai XKKO márkát, és úgy döntöttünk, hogy megőrizzük a márka és az egyedi termékvonalak eredeti sikeres megjelenését. A fokozatosan átcsomagolt termékek új csomagolásban és az új márka, felgyorsítja az internetes nagy- és kiskereskedelmet, www.xkko.eu elindítása és termékeink forgalmazása minden európai uniós országban.
2011
Felfogadtuk az első praktikus varrónőket, és létrehoztuk az anyagpelenkák első modelljeit. Fokozatosan teszteltük és finomítottuk ügyfeleink véleményét és referenciáit.
2012
Folytattuk az új, kiváló minőségű anyagok keresését, és a PUL nadrágpelenkákat felvettük portfóliónkba. Felfogadtunk több praktikus varrónőt.
2014
Felfogadtuk a legújabb varrónőket, és ma stabil munkacsoportunk van. Termékpalettánkban újabb termékkategóriák jelentek meg, például.: 2méretű nadrágpelenka, négyzet alakú pelenka, gyapjú nadrág és így tovább.
2017
A zsebpelenkák újratervezése és a minősített beszállítók stabilizálása a gyártáshoz.Ajánlatunk minden kategóriában új mintákkal bővül. Szisztematikusan dolgozunk termékeink minőségi, technológiai és formatervezési megoldásain.

Kapcsolatba lépünk az ajánlattevőkkel és a külföldi forgalmazókkal. Válaszolunk az ügyfelek kéréseire és a különböző fejlesztésekre vonatkozó javaslatokra.

Minden tevékenységünket a "Mindent az ügyfélért" elnevezésű hitvallás egyesít, és az egész csapatunk minden tevékenységét alárendeli ennek az eszmének.


MÁRKÁINK

KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK
  • G-SERVIS, s.r.o.
  • Na vyhliadke 11, 080 05 Prešov
  • Tel.: +3613237733
  • info@anyag-pelenkak.hu