Üzleti feltételek


Árak

Minden árunk fel van tüntetve az oldalainkon, ÁFÁ-t tartalmaznak, minden egyéb növekedés nélkül. Az oldal üzemeltetőjének jogában áll változtatni az árakat, a tartalomba való jogtalan beavatkozás esetén. A vásárlók számára feltüntetett végső ár a megerősített megrendelésben van feltüntetve.

Szállítási feltétetelek

A szállítási idő a megrendelés felvételétől számító első napon kezdődik, ami tartalmazza a szükséges adatokat a megrendelés feldolgozásához. Amnnyiben a megrendelt termék nincs raktáron, az eladó köteles azonnal informálni a vevőt, és megegyezni vele a további menetről.

Kedvezmények és kedvezménykuponok

Ha a kedvezmény vagy kedvezménykupon olyan esetben lesz felhasználva, ami ellentmond az adott kedvezménnyel, az eladónak jogában áll visszautasítani a kedveyményt vagy kedvezménykupont.

Ebben az esetben a kliens informálva van, és lehetőséget kap a megrendelésre a kedvezmény vagy kedvezménykupon felhasználása nélkül.

Az adott kedvezmény szabályai és feltételei megtalálhatóak az adott kedvezmény mellett (leírt információ formájában), vagy a kedvezmény mellett feltüntetett inernetes oldalon, ahol a kedvezmények általában bővebben le vannak írva.

Minden kedvezményt, vagy kupont csak egyszer lehet felhasználni, hacsak nincs méshogy megadva. Többszöri felhasználás esetén az eladónak jogában áll nem elfogadni a dupla kedvezményt. Amennyiben a kedvezménykupon értéke magasabb mint a vásárlás értéke, a különbséget nem lehet beváltani egy másik kuponra, é snem is térítődik vissza.

Megrendelés törlése

A vásárló a megrendelését visszahívhatja (törölheti) legkésőbb a termék elküldéséig, ezt pedig emailen az info@anyag-pelenkak.hu címre vagy a +3613237733 telefonszámon.

Ha az Ön által megrendelt termék valamilyen oknál fogva nem található raktáron, felkínálunk Önnek egy másik alternatívát, vagy egyszerűen törölheti a megrendelt terméket és magát a megrendelést is.

Reklamációs és jótállási feltételek

Termékreklamáció esetén kérjük járjon el a következő képpen: A vevő jogosult a reklamációra írásban vagy email segítségével, és azt közvetlenül az internetes üzlet üzemeltetőjénél:

G-SERVIS, s.r.o., Na vyhliadke 11, 080 05 Prešov, Szlovákia
Cégjegyzékszám: 36488097, EU Adószám: SK2021307156

A reklamáció leírásának tartalmazni kell a következő pontokat:

- a reklamált termék jelölését
- a reklamáció okát
- a vásárlást igazoló iratot

Az elfogadott raklamációhoz fűződő költségeket a G-SERVIS, s.r.o. állja.

A reklamáció folyamatáról a klienst írásban informáljuk 10 napon belül a reklamáció átvételétől.

A jótállás csak a gyártási hibákra vonatkozik. A jótállás nem érvényes az elhasználódásra, a termék nem megfelelő használatára, nem megfelelő kezelésre vagy tárolásra. Amennyiben alátamasztjuk a gyártási hibát, a terméket kicseréljük darabot darabra, vagy visszatérítjük az értékét.

A www.anyag-pelenkak.hu internetes üzlet 2 éves jótállást biztosít a pelenkák lezárókészülékeire (tépőzárak, patentek). Károsodás vagy elhasználódás esetén ingyenesen kijavítjuk a hibás részt és az így kijavíott terméket visszaküldjük a vevőknek. A javított termék visszaküldését és postaköltségét az internetes üzlet állja.

A termék visszaküldése

Amennyiben a vevő nem elégedett a megvásárolt termékkel, visszaküldheti, legkésőbb viszont 14 napig a kézbesítéstől számítva. A terméket az eladó a vevővel kötött megállapodás után a termék átvételéhez (az operátor címére) köteles. Az utánvétes fizetésre küldött csomagok nem kerülnek átvételre.

A terméket hibátlan állapotban, teljesen, az eredeti állapotban és az eredeti nem megrongált csomagolásában, a vásárlást igazoló dokumentumokkal együtt kell visszaküldeni. A termék átvételét követően a vevőnek visszatérítik a termék árát (a termék árába nem számítják a szállítási díjat) átutalással, legkésőbb 14 napig a termék átvételétől. A termék visszaküldését megelőzően kérjük informáljanak minket emailen keresztül.


Poučenie o uplatnení práva spotrebiteľa na odstúpenie od zmluvy

Formulár pre odstúpenie od zmluvy


MÁRKÁINK

KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK
  • G-SERVIS, s.r.o.
  • Na vyhliadke 11, 080 05 Prešov
  • Tel.: +3613237733
  • info@anyag-pelenkak.hu