Anyagpelenkák fajtái

Szövet pelenka - típusok és felhasználási módok

A nők életében a legszebb és legnagyobb álom, hogy legyen egy kisbabájuk. Ön is az élete legszebb részét éli, és csak a legjobbat szeretné a kincsének?

Pelenkák – az újszülött felszerelésének alapvető részét képezi. Gyermeke élete első 700-1000 napját pelenkában fogja tölteni. Az újszülöttek és a kisgyermekek bőre nagyon érzékeny. Ez ötször vékonyabb, mint a felnőtt bőr. Sokkal hajlamosabb a káros anyagokra. Gyulladással és irritációval reagál.
Ezért fontos, hogy gyermeke első napjait természetes anyagokban (nem kémia) töltse - akkor jó helyen jár.

Alternatívát kínálunk az eldobható pelenkákhoz – szövetpelenkákat.

Hogyan kell:

Mielőtt elkezdene gondolkodni, hogy milyen mennyiségű pelenkát kell bebiztosítania, olvassa el az információkat.

Annak ellenére, hogy technológiailag próbálkozunk, nem lehet olyan méretű modellt létrehozni, amely megfelelne mind az újonnan született, mind a kétéves gyermekeknek. Ezért, ha úgy döntött, hogy a születéstől fogva használja a szövetpelenkákat, akkor első pelenkát az újszülöttként megjelölt pelenkákból válassza ki. Jobbak az egyméretűeknél és hosszú ideig kitartanak.

Újszülött pelenkák:

Ez a méret minden olyan gyermek számára alkalmas, akinek a születési súlya kevesebb, mint 3,5 kg. Választhatja a következő opciókat:

1.használja az újszülötteknek való PUL rövidnadrágot, és helyezze be a pelenkát, szükség, és aszerint, hogyan fog a baba "bepisilni". Kezdetben kombinálhatja a klasszikus négyzet alakú pamut bambusz betéttel - ha biztos akar lenni abban, hogy száraznak érzi magát, használhat elválasztó pelenkát. A pelenkát akkor mossa, amikor piszkosak, így nem kell minden alkalommal, amikor pelenkát cserél, gyorsan megszáradnak.

Újszülött pelenkák

2.Egy másik lehetőség az (az édesanyák előnyben részesítik ezt az opciót, főleg éjszakára használják) újszülött PUL bugyi – ahol a felső rész pamut, a belső rész abszorbens bambusz frottír és a test szintén finom bambusz frottír. 3 rétegű beilleszthető pelenkákkal szállítjuk, de ehhez a kombinációhoz olyan PUL felsőnadrágot is használunk, amelyek nem engedik át a nedvességet, de lélegeznek, vagy használjon Merinó gyapjú bugyit. Ezeket lanolizálni kell.

Újszülött PUL bugyi

3.Van még egy lehetőség, zsebpelenkák (kb. 5 kg-os gyermekektől) használata - olyan anyagból készülnek, mint a felső PUL nadrágok, de belül van egy zseb, amelyet betétekkel töltenek be - ez egy gyors és ügyes átcsomagolás azzal a hátránnyal, hogy minden alkalommal ki kell cserélni (elmosni) az egész pelenkát - gyorsan szárad. Az előnye a gyorsaság és egyszerűség, sétához, orvoshoz, stb.

Zsebpelenkák

1 méretű pelenka:

Amikor azt látja, hogy az újszülött pelenkák túl kicsik a csecsemő számára, készítsen egy 1 méretű pelenkát, amelynek több pár kapcsolója van az elülső részen, hogy segítsen a pelenkát a baba méretéhez igazítani.

Még 1 méretű pelenka esetén is használhat 3 cserélhető opciót:

1.Az első lehetőség a nagyobb gyerekek számára a SIO rendszer. Ezek az 1 méretű felső PUL bugyik, amelyek a nedvszívó maghoz vannak rögzítve - alakítható KOMPLET pelenka. A SIO rendszer gazdaságos és egyszerű átcsomagolást kínál. Az alakítható pelenkát csak illessze be a nadrágba, hogy egy "mindent egyben" pelenkát kapjon.

SIO rendszer

2.Egy másik lehetőség az (az édesanyák előnyben részesítik ezt az opciót, főleg éjszakára használják) 1 méretű nadrágpelenka – ahol a felső rész pamut, a belső rész abszorbens bambusz frottír és a test szintén finom bambusz frottír. Beilleszthető pelenkákkal szállítjuk, de ehhez a kombinációhoz olyan PUL felsőnadrágot is használunk, amelyek nem engedik át a nedvességet, de lélegeznek, vagy használjon Merinó gyapjú bugyit. Ezeket lanolizálni kell.

1 méretű nadrágpelenka

3.Zsebpelenkák – olyan anyagból készültek, mint a felső PUL nadrágok, de a belsejében van egy zseb, amit betétekkel tölthet meg - ez egy gyors átcsomagolás azzal a hátránnyal, hogy ki kell cserélni (mosni) az egész zsebpelenkát - gyorsan szárad.

Zsebpelenkák

Az anyukák válaszaiból kiderül, hogy azok a babák, akiknek párás volt a fenekük és bambusz pelenkákat kezdtek el használni, ellenálltak ezeknek a problémáknak, mert a bambusz természetesen antibakteriális és mosással sem csökken a hatékonysága.

MÁRKÁINK

KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK
  • G-SERVIS, s.r.o.
  • Na vyhliadke 11, 080 05 Prešov
  • Tel.: +3613237733
  • info@anyag-pelenkak.hu