Vrchné PUL nohavičky NEW BORN - Owls and green

Bruttó ár:
4 059 Ft
ELFOGYOTT - A keresett termés sajnos nincs raktáron
A termék kódja:PULN14
Gyártó:Bambi Roxy
Garancia: 24

Összetevők: PUL nadrágfelső (újszülötteknek) tépőzárral készült, 100% poliészter szövet, laminált poliuretán / PUL / réteg, amely biztosítja, hogy a nedvesség ne jusson ki a pelenkából a baba ruházatára. Az anyag légáteresztő, az EU-ban készült bizonylattal, és 3 év alatti gyermekek számára készült.
Kezelés: A felső PUL nadrág mosógépben mosható 40˚ C-on. Kibírja a mosást 60˚ C-on is, de ez hatással lehet az élettartamára. Ne szárítsa fűtőtesten, szárítóban vagy közvetlen napfényen. Ez károsíthatja az impregnáló anyagot és a nadrág elkezdhet ereszteni.
Használat közben gyakran elég kiöblíteni folyó vízzel, néha mosógépben kimosni és szabadon hagyni megszáradni. A szárítás körülbelül 2-3 órát tart.
Használat: A PUL (újszülötteknek) felső nadrágot tépőzárral rögzítheti. A rögzítőelem hosszirányban helyezkedik el, hogy testre szabhassa a pelenkát a baba születésétől cca.6 - 9 hónapos koráig (a súlytól függően). A felső PUL nadrágot lehet használni négyzet alakú pelenkával, szűk behelyezhető pelenkával és Bambi Roxy nadrágpelenkával, de más márkájú pelenkák is alkalmasak beléjük.
Méretek: A PUL (újszülötteknek) felsőnadrág kisbabáknak jó, születéstől a 6 - 9 hónapos korig, vagy amíg elérik a 8 kg-os súlyt. Ez a kritérium csak informatív, és a baba testének felépítésétől is függ.
  • Erről a termékről még nem érkezett vélemény....
Köszönjük a véleményét.

Kérdése esetém mielőbb válaszolni fogunk.
Csapat Anyag-Pelenkak.hu


MÁRKÁINK

KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK
  • G-SERVIS, s.r.o.
  • Na vyhliadke 11, 080 05 Prešov
  • Tel.: +3613237733
  • info@anyag-pelenkak.hu